Ampule za nego kože

Brez parabenov in sulfatov

Veganska kozmetikaCruelty free izdelkiŠolanja za saloneLash Lift Vihanje Trepalnic

Srečno novo leto 2020.

Spoštovani poslovni partnerji, kozmetični saloni in beauty saloni,

DOBRODOŠLI NA SPLETNIH STRANEH ZA POSLOVNE PARTNERJE PODJETJA SKINTRUTH SLOVENIJA.

Profesionalni izdelki

za vse tretmaje v salonih Skintruth, Aromatruth, Tantruth ter LashLift za vihanje in laminacijo trepalnic in obrvi, so dostopni po VIP cenah za salone osebam, ki imajo registriran salon ali opravljen tečaj iz področja vihanja trepalnic. V kolikor še nimate, lahko tečaj Vihanja opravite pri nas.

Registracija za salone in poslovne partnerje

Kot registrirani uporabnik, boste postali uporabnik B2B spletne trgovine za kozmetične salone in beauty salone ter našli veliko aktualnih informacij o artiklih, cenikih, akcijskih ponudbah in novicah, ki vam bodo omogočile hitrejše in enostavnejše poslovno sodelovanje z nami.

Ključne sestavine

Izdelki Skintruth vsebujejo naravne ključne sestavine, ki zagotavljajo popolno razvajanje vaše koze in duha. Več o sestavinah, ki so v izdelkih in vpliv njih za kozo, telo in vaše počutje tukaj.

Kaj menijo ljudje, ki uporabljajo naše izdelke?

Ko smo iskali v salonu vegansko kozmetiko, smo imeli kar precej teža. Veliko izbire a le redek prodajalec je imel tudi sestavine na voljo. Pri Skintruth in Kaeso kozmetike veš kaj uporabljaš in kje so izdelki narejeni.

Kozmetika NinaZaposlena v salonu

Vedno sem imela težave z izborom izdelkov za oči, saj za svoje stranke želim najboljše izdelke. Preseneceno ugotavljma da je Lash Lift keratinsko vihanje trepalnic tako enostavno. To je popolna dopolnitev mojemu poklucu. Sedaj za svoje stranke ne potrebujem več umetnih trepalnic.

Ana VandanaMake up artist

V salonu Energomed že skoraj 10 let uporabljamo vrhunsko kozmetiko Skintruth. Linija je odlično zasnovana za delo v salonu, kot za nadaljno prodajo. Stranke so izredno zadovoljne, Ker lahko linijo po želji in potrebah prilagajajo svojemu tipu koze. Odlično se dopolnjuje z linijo Aromatruth in Kaeso.

MatejakozmetikEnergomed

Že prej sem delala v salonu, ki je imel v svojem izboru to kozmetiko. Sedaj imam svoj salon in je bilo logično da nadaljujem z to Linijo, saj so mi stranke sledile v moj salon in jih ne smem razočarati. Hvala Skintruth za priročna darilca, ki jih dobim ob naročilu.

ŠpelaKozmetični tehnik