VAJA Krik (30 sekund) – RAZTEZANJE IN SPROSTITEV – mini joga za vaš obraz.

1.Obrvi dignite visoko, jih tam zadržite. Usta raztegnite v velik oval tako, da so zgornji in spodnji zobje pokriti. Spustite brado in povlecite lica navzgor (slika 1).

2.Strmite v ogledalo – obrvi dvignjene. To pozo zadržite tako dolgo, da preštejete do 10. Sprostite in ponovite 3x.

krik30s

SLIKA 1  – Vaja krik 30 sek

NAMIG: Najboljše rezultate boste dosegli, če boste zjutraj in zvečer očistili obraz, ga obrisali s tonikom, uporabili serum in kombinacijo kreme in olja, za vaš tip kože. Nikakor ne pozabimo na tanko področje pod očmi, ki poleg ustnic nima lojnic, da bi se sama ščitila. Krema za oči je obvezna zjutraj in zvečer! Izberete lahko med dvema. Razgibavajte obraz vsako jutro ali večer, v enem mesecu bodo rezultati že več kot vidni!

VAJA Jezikanje (30 sekund) – ZA ČVRSTO BRADO – proti podbradku.

1.Iztegnite jezik kolikor je le mogoče in se poskusite dotakniti konice nosu. Počasi preštejte do 10 (slika 1).

2.Jezik premaknite levo in preštejte v mislih do 5 (slika 2).

3.Jezik premaknite desno in preštejte do 5. Ves čas naj bo jezik iztegnjen kolikor je le mogoče. Na vsaki strani ponovite 10x (slika 3).

vaja_jezikanje

 

NAMIG: Za čvrsto in elastično kožo na vratu in dekolteju uporabljajte Skintruth Kremo z vitaminom E, kateri primešate Pomlajevalno olje Aromatruth. Če želite učinek liftinga, pot to mešanico nanesite Kolagenski gel. S takšno nego, bo vaš vrat negovan in zaščiten, gubice pa zmanjšane in preprečene.

VAJA BREZ ZOB 😀 (30 sekund) –ČVRSTA SPODNJA ČELJUST

1.Z ustnicami prekrijte zgornje in spodnje zobe in to pozo zadržite. Odprite usta in se nasmejte in spustite brado (slika1).

2.Glavo rahlo nagnite nazaj (slika2).

3.Brado dvignite v treh zelo počasnih korakih, tako da boste čutili, da se brada razteza. Ves čas imejte kotičke ustnic obrnjene proti ušesom – navzgor (zelo pomembno) (slike 3, 4)

4.Zelo počasi naredite to navzgor in navzdol 5x. 10 sek navzgor in 10 sek navzdol.

Vaja_brez_zob

NAMIG: Privoščite vratu in dekolteju proizvode, ki jih nanašate na obraz. Nanesite jih malenkost več, da jih lahko razmažete tudi po vratu, kajti starost se prvo pokaže prav tu in na rokah. Kreme SkinTruth so temu naklonjene, saj so tudi pakirane z od 2 do 4x več vsebine, kot vse ostale znamke.

VAJA POZOR! Hud pes! 30 sekund

Vaja za preprečevanje gub, ki tečejo od nosu do ust. Zelo pomembno je, da obdržimo obraz ves čas sproščen. Ne premikajte nosu ali obrvi. Naštudirajte pred ogledalom.

1.Dvignite zgornjo ustnico tako, da čutite delovanje mišice. Tako kot pes, ki renči. (slika1)

2.Kazalca namestite na vsako stran nosnic – na pregib med nosom in usti. Nežno pritisnite navzdol. (slika2)

3.Dvignite zgornjo ustnico in se z mišico uprite pritisku prstov; to je nežen gib. Ne gubajte nosu ali premikajte obrvi. Zadržite 10 sekund in ponovite 5x (slika3)

4.Sprostite obraz in goboko vdihnite. Ponovite 3x.

Vaja_hud_pes

NAMIG: Prvi nanos mora biti serum, ki bo vašo kožo globinsko negoval, vlažil in zaščitil pred gubami. Za mehčanje in preprečevanje gubic si izberite kremo, ki utreza vašemu tipu kože, uporabljajte jo v kombinaciji z Rejuvenating (pomlajevalnim) oljem ali Kolagenski gel + olje za vaš tip kože za vse, ki imate raje lažje teksture. Kolagenski gel se v kombinaciji z oljem spremeni v gel-kremo.

OMG! 🙂 30 sekund

Za čvrste poteze obraza. Naravni lifting obraza z velikim učinkom na ves obraz.

1.Kotičke ustnic potegnite proti ušesom – kot velik nasmeh, pri katerem kažemo zobe. Kotički ustnic morajo biti obrnjeni bolj proti ušesom, ne navzgor (slika1).

2.Prste namestite nad kostjo brade. Samo zato, da čutite, kje mišica deluje – ne vlecite (slika2).

3.Ta širok smehljaj zadržite 10 sekund in 5x ponovite. Vaši prsti bodo čutili (slika2).

4.Sprostite obraz in globoko vdihnite. Ponovite 3x.

vaja_omg

NAMIG: Vedno, kadar želite lifting efekt, uprabite Kolagen gel. Nanesite ga pod kremo, ki jo uporabljate. Izdatno vam bo navalžil in napel kožo. Daje občutek zategnjenosti, zato ne mislite, da vam kreme Skintruth ne nudijo dovolj hrane in vlage. Z nanosom vsake kreme SkinTruth si naredite masažo obraza, da se mišice pregnetejo in sporostijo, ter da dobi obraz zdrav ten.

Vlečem za nos 30 sekund

Poskusite to vajo delati med gledanjem TVja ali med delom za računalnikom, ker boste tako sprostili naguban obraz.

1.Nos potegnite navzgor, da boste čutili, kje ta mišica deluje.

2.Blazinice treh srednjih prstov in palca namestite na kost, kjer je most med nosom in čelom-kjer se pojavijo vertikalne gube, ko skrčiš to mišico. Nežno potegnite kožo navzdol in zadržite. (slika1)

3.Mišico potegnite navzgor, tako da se uprete prstom in zadržite gib 10 sekund. Ponovite 5x (slika2).

4.Sprostite obraz, globoko vdihnite. Vajo ponovite 3x.

vaja_vlecem_za_nos

NAMIG: Čiščenje je poleg vlaženja obraza najpomembnejši del nege. Ne glede na to, ali uporabljate ličila ali ne, je potrebno zjutraj in zvečer, temeljito očistiti obraz. Da bo to del rituala, imamo pri SkinTruthu nov proizvod, ki bo prebudil vse vaše čute. Pomlajevalni čistilec z vročo krpo nanesite na suh obraz (izpustite oči) s krožnimi gibi, da raztopite vse nečistoče. Priloženo krpo iz muslina zmočite z vročo vodo in jo položite na obraz. Aktiviralo se bo olje evkaliptusa, ki deluje prečiščevalno tudi za dihalne poti. Temeljito sperite z vodo, obrišite kožo s tonikom, nanesite serum in dnevno/nočno nego. Koža bo zadihala in sijala od zadovoljstva.

Malo zmešano 🙂 30 sekund

Pri tej vaji se uporablja veliko obraznih mišic. Sprosti napetost obraza in zelo izboljša cirkulacijo krvi.

1.Globoko vdihnite in namrščite obraz (slika1)

2.Odprite usta-široko kar se da in izdihnite skozi usta. Jezik iztegnite ven in navzdol. Glejte proti obrvem. (slika2)

3.Občutiti morate, da so mišice napete. Sprostite se, ko popolnoma izdihntete.

4.Ponovite 3x.

vaja_malo_zmesano

NAMIG: Da boste pospešili obnovo celic in kože, je potrebno vsaj 1x tedensko narediti piling obraza in globinsko nego. V nedeljo zvečer si vzemite čas samo zase. Naredite si piling obraza in nanesite masko za vaš tip kože. Potopite se v toplo aromatično kopel, ki bo pripomogla, da se bodo pore odprle in maska na obrazu naredila svoje. Po kopeli naredite tudi piling telesa, piling stopal in piling rok. Vaša koža bo kot prerojena. Na telo nanesite AromaTruth relax olje za telo – samostojno ali v kombinaciji z drugimi izdelki za nego telesa.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.