Skintruth tudi posebno linijo specialnih Peel of mask za nego obarza. Linija specialnih Peel off mask Skintruth obsega 4 različne tipe mask, ki pokrivajo večino težav, ki jih imamo z nego obraza. Maske lahko uporabljate kot samostojne tretmaje ali jih vključite v Skintruth tretmaje.

Posebnosti mask in njihova uporaba v praksi.

PEEL OFF COOLING MASK / HLADILNA MASKA

Maska, ki je odlično blažilna in pomirjevalna. Ta hladilna maska je bazirana na algah in je osvežujoča, sprostitvena in ima blažilni, ter rahlo hladilni učinek.
Koristi: Alge so blag adstrigent (krčilo, poveča tonus kože) in imajo funkcijo absorbiranja vlage, ki je zelo dobrodošla pri dehidrirani, predvsem od sonca izsušeni koži. Evkaliptus je kot hladen vetrič in ima pomirjevalne ter osvežilne efekte.

PEEL OFF ENZYME MASK / ENCIMSKA MASKA
Maska z globinskim čistilnim efektom, vsebuje papajo.
Koristi: Papaja je bogata s koži prijaznimi encimi. Ti imajo blag, a globinsko-čistilni učinek. Ostanki ličil in krem, odmrle celice in nečistoče so temeljito odstranjene.

PEEL OFF VINO MASK / VINSKA MASKA
Vino maska je PEEL OFF maska z odličnimi pomlajevalnimi in lifting značilnostmi. Idealna je za moške in ženske, starosti 30+, ki imajo visoke zahteve za nego kože, vendar morajo biti produkti tudi učinkoviti in dati takojšnje rezultate, ki so vidni že po prvem tertmaju. Po rednih tretmajih s to masko je koža vidno pomlajena in bolj vitalna.
Koristi: Bistveno zmanjšuje staranje zaradi UV sevanja in prostih radikalov. Preprečuje zmanjšanje naravnega kolagena in proizvodnje olj v koži. Polifenoli in naravni grozdni pigmenti uravnavajo proste radikale, kar pripomore kožnim celicam, da ohranjajo vitalno mladost in obnavljajo vlago.

PEEL OFF BLEMISH PRONE SKIN MASK / PROTI MOZOLJEM
Posebej zasnovana za nego kože, nagnjena k mozoljem.
Koristi: Kvas je naravna sestavina, ki smo jo dodali, ker ima sposobnost, da globinsko a nežno očisti kožo. Arganovo olje optimizira naravne funkcije kože in skrbi za zaščitno plast na koži, kar preprečuje vdor nečistoč v kožo.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.