Skintruth ima na voljo tudi posebno linijo za zahtevne. Linija specialnih mask Skintruth obsega 14 različnih mask, ki pokrivajo večino težav, ki jih imamo z nego obraza.

Specialne Kolagenske Maske lahko uporabljate kot samostojne tretmaje ali jih vključite v Skintruth tretmaje.

Posebnosti mask in njihova uporaba doma in v praksi.

SUPER COLLAGEN MASKA WITH PLANT STEM CELLS/KOLAGENSKA MASKA Z RASTLINSKIMI MATIČNIMI CELICAM 

Posebno zasnovana za bolj zrelo kožo in kožo, ki je vedno pod stresom. Kožo spodbudi k ponovni delitvi mladostnih celic in izgleda nemudoma mlajša že po parih tretmajih. Rezultat? Mladostna in vitalna koža, ki jo ohranjamo tako z redno uporabo.

Koristi: Tretirana koža izgleda opazno in vidno mlajša že po parih tretmajih. Kakorkoli, učinkovine teh rastlinskih celic prodrejo postopno še globlje v kožo in nudijo vsesplošno pomlajevalni in vitalni občutek vsem, ki se redno negujejo s to masko. Po 4ih tednih koža izgleda čudovita in leta mlajša. Rezultat z rednimi tretmaji je dolgotrajen.

 Preverila sem že veliko različnih znamk, a sem trenutno najbolj zadovoljna s Skintruth negovalno linijo za suho kožo. Pohvaliti vas moram, ker ste izredno odzivni in naročene izdelke dobim takoj. Do sedaj še še ni zgodilo, da katerega izdelka ne bi bilo na zalogi.

Renata – Kranj

SUPER COLLAGEN MASKA WITH VITAMINS A,C,E & PRO-VIT. B5 /Kolagenska maska z vitamini A, C, E & provitaminom B5

Za zrelo, utrujeno kožo, prav tako po boleznih. Tudi za atrofično kožo (tanka, nagubana, lišajasta). Vitamin A regenerira staranje, atrofično kožo, saj optimizira nivoje vlage v vseh plasteh kože.

Koristi: Vitamin C je poznan po sposobnosti regeneracije celic, ki obnovijo mlad izgled kože. Vitamin E je močan antioksidant, ki ponovno aktivira naravne funkcije kože, te jo naredijo vidno bolj gladko in enakomerno. Pro-Vitamin B5 stimulira naravni celični ciklus kože in zagotavlja, da je presnova znotraj obnove celic ponovno aktivirana.

SUPER COLLAGEN MASKA WITH HYALURONIC ACID /Super kolagenska maska s hialuronsko kislino

Primerna posebej za oslabelo, utrujeno in postarano kožo.

Koristi: Kolegen optimizira ravnovesje vlage v koži. Odgovoren je za popolno napetost in strukturo kože in pomaga pri obnovi naravne odpornosti. Hialuronska kislina naredi prozoren, propusten film na koži, ki preprečuje nepotrebno izgubo vlage.

SUPER COLLAGEN MASKA WITH A.H.A., GREEN TEA & VITAMIN C / SUPER KOLAGENSKA MASKA Z AHA, ZELENIM ČAJEM IN VITAMINOM CA.H.A. (alpha hydroxy acid). A.H.A (alpha hydroxy acid).

Sadne kisline imajo rahel luščilni efekt, stimulirajo proces regeneracije kože.

Koristi: Vitamin C. Dodan vitamin C spodbudi regeneracijo celic še dodatno.
Zeleni čaj. Ekstrakt zelenega čaja mehča, pomirja kožo, ki je bila nežno oluščena z A.H.A. kislinami. Zeleni čaj je tudi odličen antioksidant.

SUPER COLLAGEN MASKA FOR MEN/KOLAGENSKA MASKA ZA MOŠKE

Posebej zasnovana za moško kožo, ki je drugačna od ženske po strukturi in dosti debelejša. Vsebuje film, cenjen po mehčalnih in vlažilnih lastnostih. PANTHENOL blagodejno vpliva na mešano kožo, ki je razdražena in poškodovana (po britju). Vzpodbuja naravno pomlajevanje in obnovo celic ter regenerira naravno zaščito kože proti škodljivimi zunanjimi vplivi. Vsestranska maska za zahtevnega, sodobnega moškega.

SUPER COLLAGEN MASKA LIFTING/KOLAGENSKA LIFTING MASKA

Ta maska je oblikovana posebej za obnovo gladkosti in elastičnosti pri malo bolj zreli koži. Obnavlja naravno gladkost in mehkost kože, ter jo naredi ponovno čudovito, voljno in elastično.

Koristi: Popolna vpojnost, ker je strutkura maske identična našemu zaščitnemu PH plašču kože (zaščitna plast na povrhnjici, ki je iz lipidov in kislin). Postopna obnova naravnega PH plašča. Nič več grobe kože in občutka zategovanja na koži. Obnovi naravno ravnovesje vlage. Prepreči nepotrebno izgubo vlage. Popolna zaščita proti škodljivimi zunanjimi vplivi.

SUPER COLLAGEN MASKA WITH CAVIAR EXTRACT/KOLAGENSKA MASKA Z IZVLEČKOM KAVIARJA

Edinstvena regeneracija zrele kože; kožo naredi pomlajeno v nekaj urah.

Koristi: Izvleček kaviarja vsebuje fosfolipide, ki jih potrebujemo, da oskrbujejo membrane celic in zdravih organov, fosfoproteine, ki stimulirajo, regenerirajo in obnavljajo strukturo celic, ko jih nanesemo na očiščeno kožo. Kaviar vrača zreli koži mladosten videz, zaradi česar je bolj gladka, elastična in bolj sijoča. To je zelo hitro učinkovit tretman, ki obnovi mladosto vitalnost in neprivlačne gube v nekaj tednih. Chitin je morski izvleček, ki ima učvrščevalne in vlažilne učinke. Kaviar izvaja vse potrebne funkcije za ključno delovanje kožnih celic.

SUPER COLLAGEN MASKA HIBISCULENT+

Za takojšnje zmanjšanje izraznih in starostnih gub. Jeglič vsebuje esencialne maščobne kisline, potrebne za delovanje celic. Prav tako, je močan lovilec prostih radikalov.

Koristi: Hibisculent+ ima regenerativne učinke na vse obrazne mišice, medtem ko ima tudi regenerativne učinke na celice. Koža postane gladka, bolj sijoča, medtem ko se madostna elastičnost poveča. Z redno uporabo bodo drobne linije izginile v roku nekaj tednov, medtem ko bodo globje gube vidno zmanjšane. Hibisculent + ima efekt botox injekcije, ampak je veliko bolj naraven in blag, prav tako ima regenerativni efekt z daljšim delovanjem.

SUPER THERMAL MODELING MASKA/SUPER TERMALNA MODELIRNA MASKA

Mini obrazni lifting brez operacije. Daljši čas nanosa (cca. 4 minute) stimulira cirkulacijo krvi. Maska se lahko nanese na obraz, vrat, dekolte, telo, roke, noge, torej celo telo. Učinki maske so neverjetni.

PRODAJA EKSKLUZIVNO V SALONIH IN SPA CENTRIH.