O nas

Vaš tip kože

Razumevanje, kaj povzroča gube, vam lahko pomaga zmanjšati in narediti pravo izbiro. Zelo pomembna je prava in kakovostna nega kože na obrazu. Pravilna nega ohranja njeno čvrstost in zabriše nekatere spremembe, ki jih prinaša čas.  Urejen videz nam vrača samozavest in dobro počutje.

Ključne setavine

Kozmetika Skintruth je prijazna do živali, narave in naše kože. Proizvodi niso testirani na živalih, temveč na prostovoljcih. Nobena sestavina ni živalskega izvora, prav tako se zavzemamo proti krutosti do živali.

Ste vedeli?

Obilica antioksidantov in silicijevega dioksida v kumarah pomladijo vašo kožo in jo naredijo mehko in gladko. Preprečuje nastanek razbarvane kože, ščiti kožo pred karcinogenimi substancami, ki povzročajo tumorje na koži. Sestavljene so iz 95% vode, kjer so opazne dodatne sledi, kot so vitamin C, antioksidanti, mineralni silikoni in drugi minerali v sledeh.

1
2
3
Ampule za nego kože
1

Velvet Soft serum

2

Reviving eye gel

3

Stimulating body scrub

Kozmetiko že dobro poznam saj sem z njo delala v bivšem salonu, sicer samo z linijo za mastno kožo. In morem reč, da sem bila izjemno zadovoljna z rezultati.

Sabina - kozmetičarka

Odlična kozmetika za moj tip kože. Nisem si mislila, da bom našla kozmetiko s katero bom tako zadovoljna.

Vesna

Preverila sem že veliko različnih znamk, a sem trenutno najbolj zadovoljna s Skintruth negovalno linijo za suho kožo. Pohvaliti vas moram, ker ste izredno odzivni in naročene izdelke dobim takoj. Do sedaj še še ni zgodilo, da katerega izdelka ne bi bilo na zalogi.

Renata - Kranj

V salonu Nika že od 2014 uporabljamo kozmetiko Skintruth. Smo zelo zadovoljni z izdelki. Najboljše pa je to, da je kozmetika na razpolago tudi v manjši maloprodajni embalaži in jih lahko stranke kupijo pri nas v salonu.

Salon Nika - kozmetični tehnik