Ključne sestavine

V izdelkih Skintruth so aktivne ključne sestavine.

Pomarančni cvet

Nudi naravno celjenje suhi, občutljivi in nežni koži, pomaga spodbuditi obnovo celic. Ta izvleček ima naravne antiseptične lastnosti na koži, zaradi česar je zelo primeren za mastno in k mozoljčkom nagnjeno kožo.

ACAI JAGODE

Izgovorjeno “asaji”, so drobne, s temno vijolično bravo. Bogate so z esencialnimi maščobnimi kislinami OMEGA 6 in OMEGA 3, ki so izredno vlažilne, zagotavljajo antioksidantno zaščito in pomagajo ohranjati elastičnost kože. Glede na in-vitro raziskave, imajo acai večjo vsebnost antioksidantov kakor brusnica, malina, ribez, jagoda ali borovnica.

DIVJA ČEŠNJA

Nudi zaščito proti prostim radikalom, medtem ko vlaži in ohranja elastičnost kože, vsebuje tudi vitamin C. Posebej primerna za zrelo kožo

GORNIK

Ima prečiščevalne in antioksidantske lastnosti in je še posebej koristen za mastno in mešano kožo. Deluje proti temnim madežem na koži, ki so ostali od mozoljev ali hiperpigmentacije.

ALOE VERA

Odličen vlažilec kože. Dovaja kisik kožnim celicam, kar povzroči povečanje čvrstosti in sintezo kožnega tkiva. Aloe Vera deluje tudi protivnetno, antibakterijsko in kot antioksidant.

AVOKADO

Pomirja in blaži. Dragocen vir hrane za kožo. Vlaži in mehča, odličen vir vitamina E.