Kaeso Beauty® je blagovna znamka, sestavljena predvsem iz veganskih, predvsem pa naravnih izdelkov, ki pustijo vsako vrsto kože gladko, svežo in obogateno.

Kaeso® pooseblja naravne sestavine ter se drži načel osnovnih metod zdravljenja, pri tem pa zagotravlja učinkovite in razkošne profesionalne izdelke, ki ustrezajo željam posameznika in sledijo spreminjajočim se potrebam kože ter tako izboljšajo počutje posameznika v salonu ali doma.

Edinstvene formule Kaeso® so narejene z najkvalitetnejšimi naravnimi sestavinami, ki zagotavljajjo najvišjo kakovost kože. Kaeso® uporablja preizkušene in učinkovite rastlinske ekstrakte in se zavezuje k izbiri sestavin, ki imajo dejansko koristnost za Vašo kožo.

Vsi izdelki Kaeso® ne vsebujejo parabenov, sulfatov, propilen glikola in mineralnih olj.

Kaeso Beauty® sledi želji po ustvarjanju edinstvene lepotne izkušnje. Kolekcija obsega široko paleto izdelkov in ustreza vsem zahtevam za lepotno nego (nega telesa, nega obraza, depilacija, manikura, pedikura in aromaterapija).

Z množico bujnih arom vse od sproščujočega bombaža in malve do vonja mandarine in črnega popra, Kaeso® ponuja široko paleto barv in dišav, ki ustrezajo vsakemu posamezniku, kot tudi njegovemu razpoloženju.


Showing all 5 results

 • Anti-Ageing Day Cream – Dnevna Krema Proti Staranju

  11,90 z ddv

 • Dusk Till Dawn – Nočno Olje za Nego obraza

  27,90 z ddv

 • Kapljice za Nego Obraza z Vitaminom C

  13,90 z ddv

 • Micellar Water & Tonik 2v1 – Večnamenska Micelarna Voda

  14,60 z ddv

 • Radiance Booster – Kapljice za Sijočo Polt

  13,90 z ddv