10,38 z ddv

Patchouli – Pačuli
Pačuli je grm z aromatičnimi velikimi zelenimi listi. Eterično olje pačulija je vsesplošno uporabljeno v kozmetični industriji saj je primerno, kot dodatek za vse tipe kože. Pogosto se ga uporablja kot regulator mastnosti kože in je tako prisoten v precej izdelkih proti aknam. Na kožo deluje regeneratiovno, pospešuje obnavljanje celic ter je tako aktivna učinkovina v raznih pripravkih primernih za nego manjših ranic, opeklin ali kako drugače poškodovane kože.
Uporaba: vmešamo lahko v čistilno mleko, masažno kremo ali masko (2-3 kapljice).

Vsebina: 10ml

11 na zalogi

Morda vam bo prav tako všeč…

  • Petitgrain – Petitgrain

    11,98 z ddv

  • Marjoram – Majaron

    17,25 z ddv

  • Orange – Pomaranča

    9,30 z ddv