Ampule za obraz kot specialni dodatek k negi obraza

Vaš obraz včasih potrebuje malce spodbude in zato so pri priznani strokovnjaki ustvarili visokokakovostne izdelke ampul za obraz, ki so obličen pripomoček k vsakemu prestižnemu tretmaju nege obraza. Ampule za nego obraza  vsebujejo koncentrrane izvečke vitamina C , kolagena ali kaviarja. Primerne za vse tipe kože.  Ključnega pomena pri vsaki nego obraza je priprava na kože na dodatke, ki jih uporabljamo pri negah. Če ne veste kako se lotiti pravilne nege vam svetujemo obisk priznanega kozmetičnega salona, kjer so kozmetičarke usposobljene za prestižne negovalne  tretmaje.

Ampula za obraz je odličen pripomoček vsake kozmetičarke, ki želi svojim strankam ponuditi prestižen tretma s kakovostimi izdelki. Obraz bo zasijal.

Kolagenske ampule za obraz iz morskega kolagena (za vse tipe kože)

Vsebujejo biološko aktivne sestavine, ki stimulirajo generacijo celic ter koži vračajo vlago.

Intenzivna vlažilna nega, ki vsebuje morski kolagen. Primerna za zrelo kožo, ki ima slabši tonus in ji primankuje  elastičnosti.

Ampule za obraz  z vitaminom C in izvlečkov organskega sadja (za vse tipe kože) 

Vsebujejo biološko aktivne sestavine, ki stimulirajo generacijo celic ter koži vračajo vlago. Vsebujejo aktivne sestavine, ki ionizirajo v alkalnem območju ph 5,7.

Vitamin C pomaga zaščititi kožo pred zunanjimi dejavniki in UV sevanjem. Je pomemben antioksidant, ki koži pomaga ohranjati sijoč videz.

Ampule za obraz z izvlečki kaviarja (za vse tipe kože)

Vsebujejo biološko aktivne sestavine, ki stimulirajo generacijo celic ter koži vračajo vlago.

Izredna vlažilna kaviar ampula primerna za kožo, ki je utrujena in pod stresom. Ampula pomaga kožo ponovno revitalizirati in ji vrniti prožnost in sijaj.