• SKINTRUTH IMA VIZIJO, ZDRUŽITI LEPOTO IN DOBRO POČUTJE S TEM, DA STIMULIRA OBOJE, TELO IN DUHA.

    Skintruth je profesionalna lepotna linija, ki združuje naravne in s sodobno znanostjo pridobljene sestavine za popolno nego kože za vrhunsko salonsko doživetje.

  • SKINTRUTH HOLISTIČEN PRISTOP, SPODBUJA NOTRANJO HARMONIJO DUHA

    Ponujajoč izjemno kvaliteto s celotno paleto individualno oblikovanih tretmajev, je bila vsaka mešanica premišljeno oblikovana s popolno spojitvijo posebnih sestavin, naravnih izvlečkov in eteričnih olj. Naši izdelki vam omogočajo popolno zadovoljitev vaših edinstvenih zahtev

Vaš tip kože

Razumevanje, kaj povzroča gube, vam lahko pomaga zmanjšati in narediti pravo izbiro. Zelo pomembna je prava in kakovostna nega kože na obrazu. Pravilna nega ohranja njeno čvrstost in zabriše nekatere spremembe, ki jih prinaša čas.  Urejen videz nam vrača samozavest in dobro počutje.

Ključne setavine

Kozmetika Skintruth je prijazna do živali, narave in naše kože. Proizvodi niso testirani na živalih, temveč na prostovoljcih. Nobena sestavina ni živalskega izvora, prav tako se zavzemamo proti krutosti do živali.

Ste vedeli?

Obilica antioksidantov in silicijevega dioksida v kumarah pomladijo vašo kožo in jo naredijo mehko in gladko. Preprečuje nastanek razbarvane kože, ščiti kožo pred karcinogenimi substancami, ki povzročajo tumorje na koži. Sestavljene so iz 95% vode, kjer so opazne dodatne sledi, kot so vitamin C, antioksidanti, mineralni silikoni in drugi minerali v sledeh.

PRODAJNI HITI

Nesporni kozmetični hit zadnjih mesecev. Medtem ko smo v svojih domovih in apartmajih navajeni orhidejskih okraskov, se veliko ženski, ki prisegajo na estetsje posege ne zaveda njihovih pomlajevalnih lastnosti.
Izvleček orhideje je odličen vir snovi, ki ščitijo kožo pred prostimi radikali. Zahvaljujoč veliki vsebnosti polifenolov.

1

Nega za okoli oči Enruching Eye Serum

2

Nežna žametna koža

4

Preoblikovanje telesa Energomed

BREZPLAČNA POŠTNINA

Pri nakupu nad 200€ (brez DDV) je dostava brezplačna.

HITRA DOSTAVA

Vsi vaši naročeni izdelki bodo pri vas v najkrajšem možnem času (v roku 1-7 delovne dni).

NAJBOLJŠI IZBOR

Več kot 200 izdelkov za profesionalno uporabo.

NAKUPOVANJE 24/7

Varen nakup brez tveganja 24/7, vse dni v letu.

Želite biti obveščeni o aktualnih akcijah?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.